opmaak

 

Ben je altijd maar druk, word je geleefd en ben je moe…..?

 

tekst bewerken

Jaaaa, daar ben je!

Zo vanzelfsprekend is dat niet. Want, ik weet hoe druk je bent en hoe je altijd voor alles en iedereen klaar staat. Je hebt een druk gezin, een drukke baan, een druk sociaal leven, een druk hoofd of misschien wel all of the above.

 

Natuurlijk plan je af en toe tijd voor jezelf, even een afspraak bij de kapper, bij de schoonheidsspecialist, met vriendinnen naar de sauna, bioscoopje. Maar je agenda zit wel vol en het plannen van “jouw” moment staat niet bovenaan het prioriteitenlijstje. 


Ik heb op je gewacht en vind het heel fijn dat je hier nu bent. Je voelt dat het tijd is. Tijd voor meer jou, tijd voor meer energie, tijd voor meer plezier, tijd voor meer innerlijke rust, tijd voor meer gezondheid, tijd voor meer regie over jouw leven.

 

Ben jij er klaar voor om aan de volgende, nog mooiere fase van jouw leven te beginnen?

tekst bewerken
tekst bewerken

 

 

tekst bewerken


Hoe wil jij je leven beleven?

tekst bewerken

 

Steeds meer zie ik vrouwen overleven. Zij zijn druk voor alles en iedereen, houden alle ballen in de lucht en zijn hier ook nog eens vreselijk goed in. Ondertussen vergeten zij zichzelf volledig. Ze worden geleefd, hebben weinig energie en bij het woord sporten, begint de ader op hun voorhoofd al te kloppen. Tegelijkertijd staat "ontspannen" niet in hun woordenboek om over zelfzorg nog maar te zwijgen. 

 

Hoe zou het zijn om weer meer in verbinding te komen met jezelf en met je lichaam? En om weer te ervaren wat het betekent om te ontspannen, terwijl je merkt dat je daar geen ruimte voor in je agenda hoeft te reserveren. Hoe zou je het vinden om tips en tricks te leren om makkelijk gezonder te eten en geïnspireerd te worden om een bewuster leven te leiden.

 

Hoe zou het zijn om je leven te beleven in plaats van geleefd te worden?

tekst bewerken

Ben jij er klaar voor om:

tekst bewerken

 

 • Meer tijd voor jezelf te nemen?
 • Meer rust en ontspanning te ervaren?
 • Volledig jezelf te zijn, zonder reserves en/of oordelen?
 • Met energie aan de slag te gaan met een nieuw begin?
 • Blij te zijn met en trots te zijn op jezelf?
 • Helemaal voor vol aangezien te worden?
 • Jezelf weer te (h)erkennen in jouw spiegelbeeld?

 

tekst bewerken


 

 

tekst bewerken


Wie ben ik?

tekst bewerken


50%
33,3%
tekst bewerken


Voordat ik verder ga, stel ik me graag even aan je voor. Mijn naam is Joyce. Als leefstijlcoach en ademtrainer heb ik de afgelopen jaren vrouwen begeleid naar een meer bewuste leefstijl. Ik ben bijna 52 jaar en ben getrouwd met Mark. Ik heb twee prachtige kinderen die inmiddels een eigen plekje hebben gevonden en dus zijn wij nog met z'n tweetjes thuis. Ons thuis staat in Apeldoorn en ligt vlakbij een bos, waar ik regelmatig een wandeling maak. 

 

In de afgelopen jaren heb ik door mijn opleidingen zelf het proces doorlopen om te komen van een leven waarin ik volledig geleefd werd tot een leven vanuit rust en vertrouwen met aandacht voor zingeving en groei. Dit is voor mij de basis om goede keuzes te maken in leven en leefstijl.

 

Ik droom van een gelukkig, gezond en ontspannen leven waar ik volledig in mijn kracht ben en voor mezelf sta. Dat wens ik jou ook toe. Dit is een doorlopend proces, maar o wat een feest is het om mezelf steeds beter te leren kennen en dat op mijn 51ste. 

tekst bewerken


tekst bewerken


Wil jij ook een gelukkig, gezond en ontspannen leven waarin je volledig in je eigen kracht staat?

tekst bewerken


Ja toch?! I got your back! Ik heb een online leefstijlprogramma gemaakt dat jou in een halfjaar bewust maakt van de invloed die jij hebt op jouw leven. Alle gesprekken die ik heb met al die lieve, drukke, zorgzame vrouwen hebben één ding gemeen; ze zijn druk voor iedereen, maar vergeten zichzelf. Ze voelen zich daardoor geleefd, onrustig, moe en futloos. Maar, hoe kan het ook anders? Dit is wie je bent, zo ben je bedraad! Je houdt ervan om voor anderen te zorgen en je bent er ook nog eens hartstikke goed in.

 

Met meer bewustwording, meer kennis, meer inspiratie, meer vertrouwen en met een portie humor biedt het online programma "Jouw Leefstijl" jou alles om ook een gelukkig, gezond en ontspannen leven te leiden, waarbij je volledig in je eigen kracht staat. Je maakt bewuste keuzes voor jou en je realiseert je dat je daarmee ook de ander nog beter helpt! 

tekst bewerken


Jaaaa, ik ben erbij!

tekst bewerken
tekst bewerken


Wat kun je verwachten?

tekst bewerken

Les 1

Introductie

tekst bewerken

In les 1 heet ik je welkom en neem ik je mee op reis in jouw leefstijl. Je zet een intentie op het programma en wat dit voor jou gaat betekenen, zodat je focus en richting hebt.

tekst bewerken

Les 2

Verander niet omdat het moet, maar omdat jij dat wilt

tekst bewerken

In les 2 gaan wij kijken naar belangrijke voorwaarden voor verandering, leer je meer over de normen die jij voor jezelf hebt en gaan wij aan de slag met de Leefstijlradar, zodat je snel in beeld hebt waar voor jou de grootste winstpakker en de grootste belemmering zit.

tekst bewerken

Les 3

De kracht van gedachten en overtuigingen

tekst bewerken

In les 3 leer je meer over de kracht van gedachten en overtuigingen en krijg je een mooie oefening die je laat ervaren op welke manier gedachten van invloed zijn op jouw gevoel en acties, zodat je je bewust wordt van jouw gedachten en je hier gebruik van kan maken in plaats van slachtoffer van wordt.

tekst bewerken

Les 4

Adem in, adem uit

tekst bewerken

In les 4 word je je meer bewust van jouw adembeweging en op welke manier deze van invloed is op jouw leven, zodat je op elk moment van de dag met de adem jouw ontspanningsanker kunt pakken. Wij gaan ook aan de slag met het energiespel.

tekst bewerken

Les 5

Wees lief voor je lijf!

tekst bewerken

In les 5 nemen wij het fundament door van jouw voeding, zodat je meer begrip krijgt over het belang van verschillende voedingsstoffen, anders dan dat het gezond voor je is.

tekst bewerken

Les 6

Welk effect heeft voeding op jouw lijf?

tekst bewerken

Les 6 staat in het teken van hormonen, vitaminen, bloedsuikerspiegel en ga je aan de slag met het snack dagboek, zodat je gaat inzien op welke manier jouw omstandigheden jouw eetpatroon beinvloeden.

tekst bewerken

Les 7

Kom in beweging

tekst bewerken

De titel zegt al genoeg! In les 7 kom je in beweging, leer je waarom beweging zo goed voor je is, gaan wij op zoek naar een beweegvorm die bij jou past, leer je meer over jouw omslagpunt en weet je bij welke hartslag jij in de ideale vetverbranding zit, zodat sporten niet langer een "moetje" is.

tekst bewerken

Les 8

Slapend fitter en gezonder worden

tekst bewerken

In les 8 staan wij stil bij in slaap vallen, doorslapen en wakker worden. Je leert onder meer een heerlijke ademoefening die je op de rand van je bed kunt doen voor het slapen gaan, waarna je heerlijk in slaap kunt vallen.

tekst bewerken

Les 9

Rituelen om te delen

tekst bewerken

Les 9 is een van mijn favoriete lessen 🥰. Deze les geeft je inspiratie voor jouw ideale ochtendritueel. Een ochtendritueel geeft jouw dag richting. Er is voor ieder wat wils, ga ontdekken en vind jouw routine!

tekst bewerken

Les 10

De kracht van jouw woorden

tekst bewerken

In les 10 gaan wij letterlijk van woorden naar daden. Staan wij stil bij de kracht van woorden in de vorm van affirmaties, scientific prayers en zingen. Laat je verrassen van de kracht van de woorden die je uitspreekt, zodat je je woorden richting geeft.

tekst bewerken

Les 11

Hoe nu verder?

tekst bewerken

In les 11 bouw jij jouw persoonlijke leefstijlplan en krijg je tips voor het vervolg. Deze les kun je -als bonus- live bijwonen tijdens een dagbijeenkomst in Apeldoorn.

tekst bewerken

Waarom kiezen voor Jouw Leefstijl Online?

tekst bewerken
 • Kies voor Jouw Leefstijl Online als je je wilt verwonderen over de invloed die jij hebt op jouw leven.
 • Kies voor Jouw Leefstijl Online en sta helemaal voor wie jij ten diepste bent!
 • Kies voor Jouw Leefstijl Online en word je bewuster van jouw keuzes!
 • Kies voor Jouw Leefstijl Online als je houdt van praktisch en laagdrempelig!
 • Kies voor Jouw Leefstijl Online als je voelt dat dit programma jou begrijpt.
 • Kies voor Jouw Leefstijl Online als je zelf het moment wilt bepalen dat je met de informatie aan de slag gaat.
 • Kies voor Jouw Leefstijl Online als je de motivatie en discipline hebt om elke twee weken aan de slag te gaan met een nieuwe les.
tekst bewerken


Wat krijg je als je deelneemt aan Jouw Leefstijl Online?

tekst bewerken

 

 • Iedere twee weken komt een nieuwe les beschikbaar in de Jouw Leefstijl Academie. Je krijgt hierover een mailtje met een link naar de Academie.
 • Het programma bestaat uit 11 lessen, waardoor het programma in totaal 22 weken duurt. Vanaf het moment waarop je start met het programma heb je een jaar lang toegang tot het programma.
 • Iedere les bestaat uit theorie, oefeningen, ontspanningsoefeningen, inspiratie, muziek en recepten.
 • Eens in de twee weken kun je aansluiten bij de online live bijeenkomst van een halfuurtje waarin een thema centraal staat en wij altijd een ontspannings- of ademoefening doen.
 • Gedurende de tijd waarin jij het programma volgt, kun je aanwezig zijn bij twee live inspiratiedagen.

 

tekst bewerken


50%
33,3%

2 live inspiratiedagen!

 

Twee live dagen! Wanneer je nu start met Jouw Leefstijl Online krijg je twee live inspiratiedagen als bonus!

 

Volg een inspiratiedag binnen twee maanden vanaf het moment dat je start met het programma en kies ervoor om les 11 tijdens een live inspiratiedag uit te werken! Na jouw aanmelding kijken wij in overleg welk moment het best past voor jou.

 

De live dagen vinden plaats in Apeldoorn.

tekst bewerken


 

 

 

tekst bewerken


tekst bewerken

 

Een compleet online 11-delig leefstijlprogramma, inclusief 2 live inspiratiedagen voor slechts € 399,00 (incl. BTW)

Ben jij erbij?

 

tekst bewerken
tekst bewerken


Ja, ik doe mee!

tekst bewerken
tekst bewerken

Veel gestelde vragen

tekst bewerken

Voor wie is Jouw Leefstijl Online?

tekst bewerken

Jouw Leefstijl Online is voor jou als je je realiseert dat je altijd voor alles en iedereen klaar staat, maar dat je zelf niet voorkomt op jouw prioriteitenlijst en als je voelt dat het tijd is om dat te veranderen. Het maakt niet uit of je 16 of 66 jaar bent en het maakt niet uit welke achtergrond je hebt. Er is veel te leren en jij haalt uit dit programma precies wat voor jou belangrijk is. Dit programma gaat volledig over jou in de breedste zin van het woord. Je leert jezelf nog beter kennen, krijgt inzichten en wordt je bewuster van jouw eigen invloed op jouw leven en omgeving.

tekst bewerken
tekst bewerken

Wat zijn de kosten van Jouw Leefstijl Online?

tekst bewerken
tekst bewerken

Worden de kosten vergoed door mijn ziektekostenverzekeraar?

tekst bewerken

De kosten bedragen € 399,00 (incl. BTW). 

tekst bewerken
tekst bewerken

De kosten worden niet vergoed door een ziektekostenverzekeraar. 

tekst bewerken
tekst bewerken

Wanneer kan ik starten met Jouw Leefstijl Online?

tekst bewerken

Je ontvangt direct na jouw aanmelding een bevestiging met daarin een persoonlijke inlogcode tot de Jouw Leefstijl Academie. Dit biedt je direct toegang tot het programma. Iedere twee weken ontvang je toegang tot de volgende les.

tekst bewerken
tekst bewerken

Hoe lang duurt het programma en hoe lang is het beschikbaar?

tekst bewerken

Jouw Leefstijl Online duurt 22 weken (11 lessen die tweewekelijks beschikbaar komen). Het programma blijft een jaar voor je beschikbaar vanaf het moment dat je het aanschaft. Verder is het mogelijk om na een jaar, tegen een gereduceerd tarief, de toegang tot het programma te verlengen.

tekst bewerken
tekst bewerken

Kan ik vragen stellen over de online lessen?

tekst bewerken

Zeker, je kunt je vragen stellen via de mail aan info@choyce.nu. Deze beantwoord ik zo snel mogelijk of zal ik beantwoorden tijdens een van de online live bijeenkomsten. 

tekst bewerken
tekst bewerken

Hoeveel tijd kost Jouw Leefstijl Online mij?

tekst bewerken

Hoeveel tijd je bezig wilt zijn met het programma en alles wat je wordt aangereikt, bepaal je uiteraard helemaal zelf. Natuurlijk geldt ook hier dat hoe meer tijd je er aan besteedt, hoe meer je uit het programma haalt. Start in ieder geval met 15 minuten per dag en kijk of je dat kan uitbreiden naar 30 minuten per dag. Let op; voel je gecommit om dit voor jezelf te doen en zie het niet als "moeten".

tekst bewerken
tekst bewerken

Mag ik Jouw Leefstijl Online en/of de inhoud daarvan delen met anderen?

 

tekst bewerken
tekst bewerken

Het is niet toegestaan om jouw persoonlijke inlogcode en de inhoud van het online programma met anderen te delen.

tekst bewerken

 

Spreekt het programma je aan, maar wil je meer persoonlijke begeleiding?

Check dan Jouw Leefstijl Exclusief, waarmee je naast het online programma ook nog 6 persoonlijke sessies hebt met mij.

 

tekst bewerken
tekst bewerken

Ja, ik wil ook een ontspannen, gezond en gelukkig leven!

tekst bewerken
tekst bewerken
50%
33,3%
© Curvy Leefstijl - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring academy - Disclaimer - Privacyverklaring platform